ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία Belifor, είναι ένας ανεξάρτητος Οίκος παροχής υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης, λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η πολύχρονη επαγγελματική πείρα και το ανθρώπινο δυναμικό της Belifor της δίνει την δυνατότητα να παρέχει ένα ευρύ φάσμα φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, πάντα σύμφωνα µε τα υψηλότερα διεθνή επαγγελματικά πρότυπα.

Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών αξίας σε άτοµα και επιχειρήσεις, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, που στοχεύουν στη δυναµική ανάπτυξη και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής εποχής. Ανεξαρτήτως μεγέθους, µοροφής και κλάδου, μοιραζόμαστε µε τους πελάτες µας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία µε έμπειρους επαγγελματίες που έχουν τις τεχνικές γνώσεις και προϋποθέσεις να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Η Αποστολή μας

Στοχεύουµε σε ισχυρές και µακροχρόνιες σχέσεις αξίας µε τους πελάτες µας και δεσµευόµαστε να προσφέρουµε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών µε συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελµατικότητα.

Το Όραμα μας

Το όραµα της Εταιρείας μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και η ανοδική πορεία, µε ακόµα καλύτερες και πιο καινοτόµες υπηρεσίες προσαρµοσµένες στις τάσεις και απαιτήσεις των πελατών μας.